Een maand gratis WordPress Management

Om onze klanten kennis te laten maken met onze website management producten, bieden wij voor een select aantal klanten van onze WordPress Webhosting of WordPress VPS pakketten een maand gratis WordPress Management aan, ter waarde van € 30,00. Deze exclusieve aanbieding stelt u in staat om onze uitgebreide managementdiensten te ervaren zonder extra kosten. Profiteer van deze unieke kans om te ontdekken hoe  WordPress Management u ontzorgt en uw website verbetert.

Helaas is deze actie voorbij, er hebben zich meer dan 50 klanten aangemeld.

Bij voldoende belangstelling zullen wij de actie nogmaals starten, u kunt ons een chatbericht of e-mail sturen indien u belangstelling heeft om deel te nemen.

Hoe kan ik gebruikmaken van een maand gratis WordPress Management?

 

Wij bieden 50 klanten de mogelijkheid om gratis een maand lang te profiteren van alle voordelen van ons WordPress Management pakket. Na deze maand ontvangt u per e-mail een speciaal aanbod om de dienst voort te zetten. Indien u geen gebruik maakt van dit aanbod of niet reageert op de e-mail, dan wordt de dienst automatisch beëindigd.

Om van dit aanbod te profiteren, hoeft u alleen het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen uw website op in ons WordPress Management systeem en informeren u zodra dit is gebeurd, zodat u direct kunt genieten van alle voordelen. Ook indien u besluit om het WordPress Management pakket niet af te nemen dan behoud u een geoptimaliseerde en veilige website, deze verbeteringen draaien wij niet terug indien u deze wilt behouden.

 

Welke voordelen heeft het WordPress Management pakket?

Het WordPress Management pakket biedt een breed scala aan voordelen:

– Volledige ontzorging: Wij nemen het volledige onderhoud, de beveiliging en de snelheid van uw website voor onze rekening.

– Wekelijkse updates: Uw website wordt wekelijks volledig geüpdatet en gecontroleerd op de werking en snelheid.

– 24/7 monitoring: We monitoren uw website continu vanaf 25 verschillende locaties en herstellen eventuele problemen met gegarandeerde reactietijden:
-Tijdens kantooruren starten wij binnen 2 uur met het oplossen van problemen.
-Buiten kantooruren starten wij binnen 4 uur met het oplossen van problemen.

– Volledige optimalisatie: Uw website wordt optimaal geconfigureerd voor de beste prestaties.

– Wij zorgen ervoor dat e-mails verzonden via uw website altijd aankomen.

– Beveiliging: Uw website is volledig beveiligd tegen bedreigingen.

Deze uitgebreide services zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw website altijd optimaal functioneert.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

 

Voorwaarden om gebruik te maken van de maand gratis WordPress Management

 

Omdat wij onze klanten zoveel mogelijk willen laten profiteren van de maand gratis WordPress Management zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

– Per klantaccount mag maximaal 1 website aangemeld worden.
– Er kunnen maximaal 50 klanten gebruikmaken van de maand gratis WordPress Management. Indien er 50 bevestigde klanten zich hebben aangemeld is het niet meer mogelijk om een website aan te melden.
– Indien er extra informatie nodig is voor het aanmelden van een website dan zullen wij u hierover een e-mail sturen. Indien deze e-mail niet beantwoord wordt dan zal de aanmelding komen te vervallen.
– Aan het einde van de gratis maand ontvangen klanten welke een website hebben aangemeld een speciaal aanbod voor de verlenging van het WordPress Management pakket. Indien dit aanbod afgewezen wordt of wanneer wij geen antwoord ontvangen dan vervalt het WordPress Management pakket automatisch.